Polovna vozila Crna Gora , Iveco

O nama

Saznajte više o nama!

BEN-KOV Servisno-prodajni centar u Radanovićima otvoren je 2007 godine. Osnovna djelatnost Servisno-prodajnog centra BEN–KOV je prodaja, servis i održavanje vozila robne marke IVECO.

Oglasi

Velika ponuda vozila!

Sa prodajom od preko 9 milijardi eura, 31.000 zaposlenih i oko 800 ovlaštenih zastupnika širom svijeta, Iveco (Industrial Vehicles Corporation) je danas jedan od najvećih svjetskih proizvođača u transportnom sektoru.

Kontakt

Kontakt informacije?

U slučaju da želite da nas kontaktirate to možete uraditi pozivom na broj telefona 032/673-802 ili dolaskom u naš servisno-prodajni centar. Za više informacija možete posjetiti “Kontakt” stranicu na našem sajtu.

Performanse

Mi podržavamo vrednosti posla našeg klijenta. Verujemo da su radne karakteristike naših proizvoda i  usluge koje nudimo, u prvom redu, za klijenta sredstva koja omogućavaju njegov ekonomski napredak, tako da njegov uspeh takođe može biti i naš, i obrnuto…

Pouzdanost

Ispunjavanje naših obećanja prema našim kolegama i prema našim klijentima je deo našeg stila. Dobrom ugledu naše kompanije doprinosimo tako što ispunjavamo naša obećanja u vezi kvaliteta i dugog vijeka trajanja naših proizvoda.

Timski duh

Naši kupci, dobavljači i marketinška mreža su naš tim koji treba da razume i uhvati se u koštac sa promenama, a naš zadatak je da otkrijemo na koji način, mi svi zajedno, možemo biti konkurentni, tako da možemo načiniti sledeći korak, koji će  nas postaviti ispred konkurencije.

Odlučnost

Našu odgovornost shvatamo ozbiljno i ne bojimo se da preispitamo ono što radimo kako bismo ispunili očekivanja naših klijenata, akcionara i kolega, kao i kompanije u celosti. Sve to činimo pokušavajuči stalno da unapredimo naše proizvode i usluge.

Najnoviji oglasi na našem sajtu:

Pretražite najnovije oglase za prodaju vozila na našem sajtu.

Cjenovnik

Garancija

Koje je naše radno vrijeme?

Servisni centar
Mon: 08:00-16:00
Tue: 08:00-16:00
Wed: 08:00-16:00
Thu: 08:00-16:00
Fri: 08:00-16:00
Sat: 08:00-13:00
Sun: Zatvoreno

O nama

Kontakt

140

prodatih vozila

3600

odrađenih servisa

720

odrađenih tehničkih pregleda

100%

zadovoljnih korisnika

It is possible to order essays in case you’re having trouble essays or don’t have time to write them. Online ordering an essay can save you time and money, as well as allowing you to receive a professional composed essay. A professional essay will help you get better marks or act as an outline for your future essays. Also, it will allow you to distinguish yourself from your fellow students. To learn more learn more, continue reading. Here please write my essay free are a few of the many advantages to purchasing essays on the internet.

Can Anyone Write My Nursing Paper?

Maybe you’ve asked yourself “Can anyone write my nursing essay?” Maybe you’ve been asked to write an essay subject and you’re overwhelmed by the amount of writing to be accomplished. There are numerous writing firms that will help you. Here are some guidelines to help you write your nursing paper. Utilizing a research papers on nursing writing service can be quick and easy. It shifts your academic burden. This allows you to focus more on the aspects of clinical research rather than the writing.

Leave comments

Back to top