Rent-a-Kombi

Iznajmite neko od naših kombi vozila!

Iznajmljivanje kombi vozila!


Kombi prevoz je uz kamionski prevoz i selidbe još jedna od djelatnosti kojima se bavimo. Prevoz kombijem kao i svim ostalim vozilima vršimo 00-24h svaki dan, brzo povoljno i efikasno. U našem voznom parku imamo kombi vozila različitih nosivosti i različitih dužina koji će sigurno moći da odgovore svim vašim zahtjevima.

Iz dosadašnjeg iskustva uvidjeli smo potrebu naših klijenata da usluge kombi prevoza koriste samo za sebe i da im vozilo bude na raspolaganju u toku cijelog radnog vremena. Baš iz tog razloga možemo da Vam ponudimo dnevno ili po dogovoru višednevno iznajmljivanje kombija koji bi samo vama bio na raspolaganju sa vozačem.
Bilo da vam je potreban transport robe. odvoz nepotrebnih stvari ili usluga selidbe uvijek ćemo naći rešenje da izađemo u susret, i uspješno obavimo dogovoreni posao.
Iznajmljivanje kombija vršimo tako što Vam vozilo ustupamo na korišćenje sa našim vozačem koji jedini ima pravo da upravlja sa njim. Dnevno trajanje iznajmljivanja je 8 sati sa mogućnošću dodatnih časova koji su se u procesu dogovora naglasili.
Što se tiče tačne cijene ove naše usluge iznajmljivanja, najtačnije ćemo Vam je reći kada nas okrenete i objasnite sve detalje, kombi prevoz je ipak veoma opširna delatnost.

Zašto se nama obratiti za uslugu iznajmljivanja kombija?
  • Lak dogovor, ispravna i sigurna vozila, profesionalni vozači
  • Na usluzi smo vam 24h na dan, sve u cilju vašeg zadovoljstva
  • Pored iznajmljivanja kombija nudimo vam i sve ostale usluge koje imaju dodirne tačke sa kombi prevozom, a možda će Vam biti potrebne.
  • Sve usluge obavljamo po jako povoljnim cenama, kontaktirajte nas i u uverite se u to.


 

EMAIL ADRESA: [email protected]

TELEFON  :
+382 69 089 899

TELEFON 1:+382 69 346 763

TELEFON 2:+382 69 886 588

TELEFON 3:+382 69 528 404

TELEFON 4:+382 69 090 071


POSLOVNA JEDINICA PODGORICA
ADRESA: NIKŠIĆKI PUT BB, DANILOVGRAD, CRNA GORA

POSLOVNA JEDINICA KOTOR
ADRESA: INDUSTRIJSKA ZONA RADANOVIĆI BB, KOTOR, CRNA GORA


Da, točno. Fafanje ni nekaj umazanega ali nemoralnega. Če človeka resnično imate radi, potem ga imate v celoti všeč, ne ločite dela – slabo je in to je v redu. Član svojega ljubljenega človeka nič hujšega od https://lekarnaslovenija247.com/kupite-kamagra-gel-online-v-sloveniji/ oči ali ustnic, ki jih mnogi občudujejo. Naredi fafanje svojemu človeku, pošasti, ki ga ne samo, da bi mu radi dali užitek, ampak ga tudi v celoti vzeli in ljubili ter ustvarili tesnejše in bolj intimne odnose med vami.

Back to top